Werk @ Kanselarij

Je hebt talent en bent flexibel? Je wilt deel uitmaken van een duurzame organisatie met boeiende projecten en met respect voor het evenwicht tussen werk en privéleven?
Wij bieden een waaier aan functies in een uniek historisch kader.


 

CYBERSECURITY ANALYST / EXPERT

Momenteel werft het Centre for Cybersecurity Belgium, dat onder de bevoegdheid van de Kanselarij staat, voor het federale cyber emergency response team (CERT.be) meerdere cybersecurity analysten en experten aan. 
Het CCB is op zoek naar integere, leergierige en gemotiveerde kandidaten.
Bij het CERT gebruik je je IT- en security kennis om het cyber threat landscape op de voet te volgen en om uiteindelijk heel België veiliger te maken. Je komt in een unieke positie terecht waarbij je in vertrouwen omgaat met gevoelige informatie en helpt bij het behandelen van interessante en niet-alledaagse incidenten en dreigingen. Je wordt aangemoedigd om je technische kennis op een hoog niveau te houden en krijgt de kans om in binnen- en buitenland opleidingen en trainingen te volgen. 
Bent u geïnteresseerd? Een gedetailleerde beschrijving van de gezochte profielen en mogelijkheid om te solliciteren vindt u via deze pagina.
 

Vacature voor een stagiair (m/v) Management Assistent voor het IPC-Résidence Palace
Voor het Internationaal Perscentrum - Résidence Palace, is de FOD Kanselarij van de Eerste Minister op zoek naar een stagiair (m/v), liefst Nederlandstalig. Hij of zij zal instaan voor:
  • het onthaal (contact met bezoekers, huurders)
  • het opstellen en het beheer van mails, brieven en huurovereenkomsten
  • de ondersteuning van projecten (kennis van ppt, xls)
  • het opstellen van uitnodigingen voor vergaderingen
  • de briefwisseling in het kader van huurovereenkomsten
  • deelname aan vergaderingen
  • de ondersteuning bij het beheer van contracten
  • de verwerking van facturen 
Voor de periode van 27 februari tot  9 juni 2017
Meer informatie over het IPC kan u vinden op http://residencepalace.be/nl

 

Stemmen deze vacatures niet overeen met je profiel? Volg ons op onze Linkedin-pagina om op de hoogte te blijven van onze vacatures en breng zeker ook regelmatig een bezoekje aan de website van Selor en schrijf je in op hun newsletter.

De Kanselarij is een happy organisatie en haar personeel werd al vaak bekroond: derde plaats in de All day Long Award, nominatie van een van onze medewerkers als Young HR Talent 2013, Best environmental & Best government website award… Nu hebben we enkel u nog nodig! Wacht niet langer en kom bij ons team!