Concert in BOZAR in Preludium tot de Nationale Feestdag: 15 juli 2020

Op woensdag 15 juli om 19u worden de feestelijkheden voor de Nationale Feestdag ingezet met een gratis concert. Dit klassieke muziekconcert wordt georganiseerd door de Koningin Elisabethwedstrijd, samen met het Belgian National Orchestra en BOZAR, dankzij de steun van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister en de Nationale Loterij.

Plaats van het gebeuren is de prachtige Henry Le Boeufzaal van het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel (BOZAR) die akoestisch tot de vijf beste concertzalen ter wereld behoort. De Koning en de Koningin zullen het concert bijwonen.

Programma
Het Belgian National Orchestra, onder leiding van Michael Schønwandt, zal drie prestigieuze genodigden begeleiden: sopraan Jodie Devos, tenor Thomas Blondelle en violiste Sylvia Huang, laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd. Ze zullen een interpretatie brengen van verschillende korte werken van onder meer Wolfgang Amadeus Mozart, Eugene Ysaÿe, Aaron Copland en Ludwig van Beethoven.

Tickets
Om plaatsen te reserveren (maximum 2 per aanvraag) volstaat het op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Het aantal beschikbare plaatsen is extreem beperkt. De tickets zijn genummerd en begeleiding naar de zitplaatsen is voorzien om de fysieke afstandsregels te respecteren. Het dragen van een mondmasker is verplicht.